Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Microbuz furat din Germania găsit în România

76

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au depistat un autoturism marca Ford, în valoare de 115.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind furat din Germania, potrivit site-ului Poliției de Frontieră

În jurul orei 10:00 ,poliţiştii de frontieră au găsit un microbuz ce figura a fi furat marca Ford Tourneo, înmatriculat în Germania, condus de către cetăţeanul german H. Thomas, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor specifice, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat, alertă introdusă în data de 01.08.2017, de către autorităţile din Germania.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost descoperite, în bagajul personal al cetățeanului german, 100 pachete țigări, de proveniență Duty-Free Ucraina, în valoare de 1.550 lei.

Așadar, s-a întocmit o lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire la furt și contrabandă, iar autovehiculul marca Ford, an fabricație 2015, în valoare de 115.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro 

Post-ul Microbuz furat din Germania găsit în România apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online