Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Microsoft dezamăgeşte încă o dată consumatorii, renunţând la un alt serviciu (Aplicatii)

97

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Microsoft a luat mai multe decizii controversate, care au enervat milioane de consumatori. De exemplu, telefoanele cu Windows Phone 7 nu au fost actualizate la Windows Phone 8, iar terminalele care rulau WP 8.1 nu au primit, marea majoritate, undă verde pentru Windows 10 Mobile, un sistem de operare neglijat şi el până la dispariţie. A existat şi o brăţară de fitness devenită inutilă pentru cei care au cumpărat-o, deoarece compania a renunţat, în stilul caracteristic, la ea. Lista continuă cu popularul serviciu de liste Wunderlist, care a supravieţuit doar doi ani sub umbrela Microsoft. 
 
Acum a venit rândul serviciului Groove Music să fie închis, iar utilizatorii să fie mutaţi pe Spotify. Deşi Groove nu avea foarte mulţi utilizatori, aceştia vor trebui să caute acum alternative şi modalităţi de a-şi lua cu ei colecţiile de muzică. Problema este şi mai mare în ţările în care serviciul Spotify nu este disponibil oficial. Aplicaţia Groove Music nu va mai funcţiona după data de 31 decembrie 2017. Utilizatorii cu abonament pe un an vor primi diferenţa de bani. 

După cum notează The Register, în doar cinci ani Microsoft a trecut de la Zune la Xbox Music la Groove şi apoi la… nimic. 

Astfel, singurul produs puternic al Microsoft dedicat consumatorilor rămâne Xbox. Să sperăm că „securea” lui Satya Nadella, directorul executiv al Microsoft, nu va ajunge şi acolo. 
 
 
 

(…)

Cuvinte cheie: microsoft, groove music, muzica

Subiecte asemănătoare:
» OneDrive primeşte o interfaţă îmbunătăţită şi câteva capabilităţi noi
» Imagini cu proiectul anulat Xbox Watch de la Microsoft au ajuns pe internet [FOTO]
» Siri şi Spotlight din macOS renunţă la Bing şi se întorc la motorul de căutare Google
» Windows Store devine Microsoft Store şi primeşte un nou logo
» Cum convingi o actriţă de filme pentru adulţi să iasă cu tine în oraş

Articol original – Microsoft dezamăgeşte încă o dată consumatorii, renunţând la un alt serviciu, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.