Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Microsoft Launcher aduce utilizatorilor de Android opţiunea „Continue on PC” (Aplicatii)

122

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Fără legături cu interfaţa Windows Phone şi în general bine primit, Microsoft Launcher devine şi mai prietenos cu utilizatorii de Android care folosesc intensiv PC-uri cu sistem de operare Windows.

Bazat pe un concept de interfaţă numit Fluent Design, Microsoft Launcher este una dintre cele mai reuşite alternative la interfaţa standard, oferită pe telefoanele cu sistem Android.

Numită sugestiv „Continue on PC”, funcţionalitatea permite accesarea pozelor, a documentelor recente sau tab-urile deschise în browserul web şi atunci când vrei să continui activitatea din faţa tastaturii unui PC. Este posibilă chiar şi accesarea de fişiere din feed-ul de pe telefon, spre a fi deschise pe PC.

În plus, la fel ca pe desktop-ul Windows 10, unde creăm scurtături pentru aplicaţiile favorite, utilizatorii de Android pot plasa scurtături pentru contactele din agendă în ecranul principal, uşurând apelarea acestora.
 

Cei care au instalat deja Arrow Launcher (numele folosit anterior) vor primi automat actualizare la Microsoft Launcher. Încă nefinalizată, ultima versiune Microsoft Launcher (Preview) poate fi descărcată din magazinul Google Play.

(…)

Cuvinte cheie: microsoft

Subiecte asemănătoare:
» Microsoft Edge va avea versiuni oficiale pentru Android şi iOS
» Microsoft dezamăgeşte încă o dată consumatorii, renunţând la un alt serviciu
» OneDrive primeşte o interfaţă îmbunătăţită şi câteva capabilităţi noi
» Imagini cu proiectul anulat Xbox Watch de la Microsoft au ajuns pe internet [FOTO]
» Siri şi Spotlight din macOS renunţă la Bing şi se întorc la motorul de căutare Google

Articol original – Microsoft Launcher aduce utilizatorilor de Android opţiunea „Continue on PC”, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.