Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Miniștrii habar nu au cât costă benzina: „Am aflat din presă”

119

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ministrul Finanţelor, Ionuț Mișa nu știe cât costă benzina, cu toate că scumpirea carburanţilor a venit după o dublă majorare a accizelor, iar politica fiscală, deci politica de taxe, este în competenţa Guvernului în general şi a ministrului finanţelor în particular.

„Sincer nu m-am uitat la preţurile carburanţilor. Înţeleg tot de la dvs., de la media, că preţul ar fi crescut într-o proporție mult mai mică decât creşterea de 0,16 operată în prima etapă. Nu studiez, obiectivul Ministerului de finanţe şi al meu, ca ministru, este să urmăresc politicile fiscale, nu să citesc în fiecare zi preţul de la pompă. Dacă aş face această activitate mi-aş consuma timpul”, a spus Ionuț Mișa, potrivit Digi24.

De asemenea, și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc,a evitat să răspundă la întrebarea pusă de jurnațiști în legătură cu prețul carburanților.

„Nu știu, nu sunt șofer” a spus ministrul Energiei, Toma Petcu.

Ministrul Educației, Liviu Pop, a spus că nu știe cât costă benzina la pompă pentru că „alimentează soția”

Singurul care a este în temă cu acest subiect este premierul Mihai Tudose. Acesta a spus că benzina s-a scumpit, dar nu din cauza supraaccizei, ci pentru că uraganele au lovit zonele petroliere ale Statelor Unite.

 

Post-ul Miniștrii habar nu au cât costă benzina: „Am aflat din presă” apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.