Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Minoră accidentată în trafic. Autoarea a fugit de la locul faptei

91

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O tânără care a lovit cu mașina, în orașul arădean Sântana, o minoră care circula pe partea carosabilă, a părăsit locul accidentului, fiind depistată ulterior de polițiști, care i-au întocmit dosar penal.

Conform unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, tânăra, care are 25 de ani, a fost identificată de polițiștii de la Serviciul Rutier.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din Sântana, care, la data de 18 septembrie, ar fi accidentat ușor o minoră de 9 ani, din același oraș, care se deplasa cu bicicleta pe partea carosabilă a unei străzi din Sântana. În urma producerii evenimentului rutier, tânăra ar fi părăsit locul accidentului“, informează IPJ Arad.

Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

The post Minoră accidentată în trafic. Autoarea a fugit de la locul faptei appeared first on Actualitati-Arad.

Actualitati-Arad

Get real time updates directly on you device, subscribe now.