Divertisment

Mircea Badea, despre Denise Rifai: Aşa ceva?! Să spui că în spatele Al Qaeda ar putea fi evrei e un cretinism absolut (VIDEO)

Mircea Badea, respre Denise Rifai: Asa ceva?! Fiinţa asta e de un cretinism absolut!

Mircea Badea a reacţionat furios pe Facebook, după ce realizatoarea TV Denise Rifai a făcut o gafă monumentală, afirmând că în spatele Al-Qaida nu s-a dovedit faptul că ar fi musulmani sau popoare de altă religie, “să nu îi numim chiar pe cei din poporul ales”, cu referire la evrei.

“Voi auziti ce zice forma asta de viata?!?!?! Asa ceva?!?! Va dati seama ca faptura fara nicio circumvolutiune a pus intrebari la dezbaterea electorala Ponta-Iohannis? P.S. Militantism antisemit la Realitatea tv!!! Oaaau!!!! Sa spui ca in apatele Al Qaeda ar putea fi evrei e o mostra de libertate de exprimare dar si un cretinism absolut”, a “tunat” pe Facebook Mircea Badea.

mircea

Reacţia realizatorului “În Gura Presei” a fost susţinută şi de Victor Ciutacu, realizatorului emisiunii “Ediția de seară”, de la România TV, pe pagina lui de Facebook.

“Aproape ce-mi trece dorul de vremurile când eram “coleg” cu Cruduța și cu Bianca lu’ Bote. Voi vă dați seama că nefericita asta a participat la desfășurarea uneia dintre cele doua confruntări televizate Ponta-Iohannis? Nu originile musulmane trebuie să i se împute. De fapt, nimic n-ar trebui să i se impute ei. Alții-s de vină. E doar o pisi puțintică la minte, cu un tata potent financiar și atent la aspirațiile ei, pe care niște canalii cinice au poreclit-o realizatoare de televiziune”, a scris Ciutacu.

Denise Rifai a explicat, în emisiunea pe care o prezintă la Realitatea, Newsroom, că declarațiile ei de miercuri au fost înțelese greșit. Iată declaraţia înţeleasă greşit de Mircea Badea, Victor Ciutacu, dar şi mare parte din presa românească.