Divertisment

Mircea Badea, FURIOS pe Facebook: “Băi cretinilor…”

Mircea Badea

Mircea Badea n-a mai putut rezista tentației de a se adresa mulțimii vide din spațiul virtual, privind subiectul Burci-Antena 3. Pentru cei care nu cunosc discuția, s-a lansat zvonul că patronul trustului Adevărul are de gând să preia Antena 3 și să-i dea afară pe toți jurnaliștii incomozi de acolo. Având în vedere că trustul Adevărul și-a cerut insolvența, adică e falimentar, posibilitatea ca Cristian Burci să preia Antena 3 este zero. Însă, acest lucru nu i-a oprit pe iubitorii zvonurilor de pe Facebook să împrăștie vestea ca fiind o certitudine.

“Bai imbecili “frumosi si liberi”, scrie Mircea Badea pe Facebook, “rahatei pansati de centru vechi, care trageti de o bere la mana a doua toata seara si “uniti salvati” o laba pe dreapta, daca n-ati fi atat de ingrozitor de prosti, n-ati pune botul la rahatul scremut de propaganda mincinoasa. Dar, tocmai ca sunteti prosti, existenta voastra mizera se bazeaza pe pusul botului. Luati-va botul inapoi! Ma uit la rahatii astia de pe net cum halesc pe nemestecate cretinismul cu Burci la Antena3. Ma mir in continuare urias ca jivinele astea bolnav mintal din cacatul de spatiu virtual reusesc sa supravietuiasca in lunea reala. Trebuie sa fii complet idiot sa crezi ca unul care are un sir urias de insolvente, falimente, tepe si lefuri neplatite are bani sa ia Antena3. Cretiniloooooooooor!!!!!!”, încheiem citatul.

Comentariul lui Mircea Badea a fost catalogat ca fiind “dur” de către specialiștii în spațiul virtual, dar nimeni nu a încercat să combată logica realizatorului TV.

mircea