Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Mirel Palada a sesizat CNA că n-a fost apărat de moderatoare în emisiunea în care l-a bătut pe senatorul clujean Mihai Goțiu

108

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mihai Goţiu, senatorul USR lovit de sociologul Mirel Palada în studioul unei televiziuni, a scris pe pagina sa de Facebook că Palada a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului că nu a fost apărat în emisiune de moderator.

„Palada şi-a dovedit iar „bărbăţia”: (..) omul chiar a sesizat CNA pe motiv că n-a fost apărat (!) în emisiune. Cum ar veni, Palada e supărat că Nadia Ciurlin nu m-a întrerupt în momentele în care i-am atras de mai multe ori atenţia să nu mă mai întrerupă. Asta pentru că d-nul Palada s-a obişnuit să meargă doar la emisiuni în care moderatorii îi pun la punct pe invitaţii care îşi „permit” să nu fie de acord cu el. (..) Acum aflu că Palada mi-a dat un pumn în gură de supărare că n-a făcut asta Nadia Ciurlin când l-am contrazis! Ăsta e „marele bărbat” căruia îi ridică ode unii şi alţii? Pentru că m-au tot întrebat prieteni şi cunoscuţi, vă asigur că nu mi-am retras plângerea penală”, a scris Mihai Goţiu pe Facebook.

bataia-465x390

Şi moderatorul emisiunii la care Goţiu a fost lovit a comentat sesizarea înaintată de Mirel Palada către CNA.

„Asta e culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie. Nu apăr din principiu oameni violenţi, dar există dovada că l-am sunat în direct să se apere singur. Dacă nu dădea bir cu fugiţii, poate găsea vreun argument în apararea lui”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

Radu Herjeu, membru al CNA, a confirmat că la sediul instituţiei a ajuns o sesizare a lui Mirel Palada. Reprezentanţii Consiliului nu au precizat care este conţinutul acesteia.

Pe 13 septembrie, senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat de către Mirel Palada, în pauza publicitară a unei emisiuni la B1 TV. Ulterior, parlamentarul a depus plângere pentru ultraj împotriva lui Palada.

Post-ul Mirel Palada a sesizat CNA că n-a fost apărat de moderatoare în emisiunea în care l-a bătut pe senatorul clujean Mihai Goțiu apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.