Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Miresu Mare: Minora de 13 ani, rapita de mai multi tineri

95

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Sambata noaptea, la ora 00.16, politia a fost sesizata prin SNUAU 112 ca o minora de 13 ani a fost rapita de catre persoane necunoscute de pe raza comunei Miresu Mare.

Din primele verificari efectuate politistii din Somcuta Mare si cei din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au stabilit ca este vorba despre patru tineri cu varste cuprinse intre 22 si 32 de ani, din judetul Salaj. Acestia au dus-o pe minora cu un autoturism la domiciliul unuia dintre ei. In urma colaborarii cu politistii din Salaj minora a fost gasita pe raza localitatii Surduc, judetul Salaj, si incredintata familiei, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore a cinci salajeni, cu varste cuprinse intre 21 si 32 de ani, banuiti de comiterea faptei. Acestia au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare iar fata de patru dintre ei instanta a dispus masura arestarii preventive pentru 29 de zile.

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de lipsire de libertate, tentativa la viol si lovire.

ZiarMM

The post Miresu Mare: Minora de 13 ani, rapita de mai multi tineri appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

Get real time updates directly on you device, subscribe now.