Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Mișcare pe ritmuri latino la Aqua Zumba

51

Ce poate fi mai extraordinar decât o petrecere în piscina și pe lângă asta să simți cum fiecare grupa de mușchi lucrează? Turiștii care aleg să își petreacă o zi la Eforie Aqua Park se pot bucura, de un program de 50 de minute de Aqua Zumba.

Aqua Zumba este o formă de gimnastică în apă prin care fiecare mişcare devine tot mai solicitantă, dar în același timp și distractivă. Acest lucru duce la tonifierea musculaturii, iar specialiştii spun că mişcările în ritm de dans ard de patru mai multe calorii decât cele executate în sală.

Eforie Aqua Park este dotat cu nouă topogoane. Chiar în această săptămână a fost inaugurat un nou topogan de mare viteză pentru iubitorii de adrenalină. Turiștii se declară încântați și spun că vor veni cu siguranță și anul viitor.

Cei care aleg acest loc au parte de animatori, lecții de aqua zumba, dansuri pentru copii, facepainting, baloane colorate, magicieni, personaje animate și petreceri interactive pentru copii. Eforie Aqua Park vă așteaptă pe Aleea Belona nr.16 în Eforie Nord, zilnic între orele 09:00 – 18:00.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: George Dima

The post Mișcare pe ritmuri latino la Aqua Zumba appeared first on Litoral TV.

Litoral TV