Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

MOARTE DUBIOASĂ ÎN PENITENCIAR – Unul dintre cei mai periculoși deţinuţi din România, găsit fără suflare

80

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

MOARTE DUBIOASĂ ÎN PENITENCIAR Silviu Cristofan, considerat a fi unul dintre cei mai periculoși deținuți din România, după ce a ucis chiar și în închisoare, a fost găsit mort în celula sa.

Potrivit www.ziaruldeiasi.ro, tânărul de 29 de ani a fost găsit mort, în noaptea de luni spre marți, de colegii săi, care au anunțat gardienii.

La penitenciar a ajuns şi un echipaj SMURD, care însă nu a mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe deținut.

„A fost anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, precum şi judecătorul delegat al unităţii. După efectuarea necropsiei, urmează a fi precizată şi cauza decesului“, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Iaşi.

Potrivit unor informaţii, după o primă examinare, pe trupul deţinutului nu au fost descoperite urme de violenţă. Rezultatele necropsiei urmează a stabili care a fost cauza decesului, fiind luate în calcul atât varianta unei probleme medicale, cât şi cea a unei sinucideri.

Silviu Cristofan executa 25 de ani de închisoare pentru o crimă comisă în urmă cu un an.

Ajuns în Penitenciarul de maximă siguranță din Iași, tânărul a cerut imediat respect din partea celorlalți detinuți și nu s-a dat în lături de la nimic.

În vara acestui an, Cristofan a comis o nouă crimă, el zdrobindu-i cu un scaun metalic capul unui coleg, Petru Cozma, pe motiv că acesta l-a înjurat.

Petru Cozma, condamnat la rândul lui tot pentru crimă, era unul dintre detinuții de care ceilalți se temeau, deoarece era extrem de agresiv.

Potrivit presei locale, atunci când voia să atragă atenția își bătea cuie în cap sau înghiţea diferite obiecte tăioase. Petru Cozma avea de executat o pedeapsa de 25 ani de închisoare ca urmare a unei crime comise în 2002.

Info

The post MOARTE DUBIOASĂ ÎN PENITENCIAR – Unul dintre cei mai periculoși deţinuţi din România, găsit fără suflare appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.