Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Moment RUȘINOS pentru Rusia, în timpul unei demonstrații militare. Jurnaliștii au filmat reacția lui Putin. VIDEO INCREDIBIL

124

Vladimir Putin a avut parte de un moment rușinos, duminică, în timpul demonstrațiilor militare cu ocazia Zilei Marinei din Rusia.

În Crimeea, anexată de la Ucraina, au participat la festivități 20 de nave, 35 de aparate de zbor, 10 vase auxiliare și 21 de unități ale apărării de coastă.

Au fost însă situații care au a acoperit de ridicol exercițiile.

Într-o înregistrare video publicată pe rețelele sociale, se vede cum o navă de război înaintează cu lansatoare de rachete pregătite pentru lansare, dar aceasta nu se produce după ce se dă comanda.

În acel moment rușinos, președintele rus se uită nervos, mușcându-și buzele, la vicepremierul Dmitri Rogozin, care se află în stânga sa.

Moment RUȘINOS pentru Rusia

Într-o altă înregistrare se vede cum o navă de răznoi lansează o rachetă, însă urmarea este total stânjenitoare.

Rusia și-a schimbat doctrina militară maritimă, drept răspuns la extinderea Alianței Nord Atlantice către est, a anunțat vicepremierul Dmitri Rogozin.

Acesta a precizat că navele rusești vor fi concentrate în Crimeea și zona arctică.

”Vechea doctrină, care n-a mai fost modificată din 2001, a avut nevoie de adaptări, din cauza extinderii NATO”, a spus Rogozin, potrivit sursei citate.

Noua ‘doctrină maritimă’, un document de 46 de pagini, care a fost publicat pe pagina de internet a Kremlinului, califică ca ‘inadmisibile proiectele de deplasare a infrastructurilor militare ale Alianței către frontierele Rusiei’.

Referitor la zona Atlanticului, noua doctrină vizează ‘garantarea unei prezențe militare navale suficiente a Rusiei în regiune’.

Același scop este urmărit și pentru Mediterana, cu o desfășurare ‘permanentă’.

NATO, care acuză Moscova de trimiterea de soldați în estul separatist al Ucrainei, a decis în februarie să-și consolideze apărarea pe flancul său estic, prin crearea unei noi forțe de reacție rapidă de 5.000 de militari și a șase centre de comandă și control în Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia și România