Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Morți în week-end – electrocutat și căzut de la înălțime

35

Week-end de groază. Doi bărbați au murit. Unul din cauza alcoolului iar altul electrocutat, aflat în timpul unei intervenții. Corpurile lor se află la Institutul de Medicină Legală din Iași, pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la moartea celor doi tineri, în vârstă de 34 ani.

Necaz asupra unor familii din apropiere de Pașcani. Doi tineri, și-au pierdut viața. Unul dintre ei este din comuna Moțca și a murit după ce a căzut cu capul de asfalt de la o înălțime de aproape 4 metri. Mai exact, acesta se afla pe terasa unui local, acolo unde a ieșit să se răcorească, după ce a consumat alcool. Într-un moment s-a aplecat peste balustardă și s-a dezechilibrat. Cei aflați la fața locului au suant după ajutor medical însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un alt caz a fost a unui bărbat din comună Mirceşti. Acesta, angajat al fostei companii E ON, sucursala Paşcani, a murit electrocutat în timpul unei intervenţii. Din cele spuse de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi, reţeaua se afla sub tensiune atunci când muncitorul a atins cablurile.

Un alt coleg, care i-a sărit în ajutor, a intrat în stare de şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului a sosit de urgenţă echipaje medicale şi de poliţie. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul electrocutat. Anchetă a fost preluată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi.

Stiri Pascani – inPascani.ro