Artă și Design

Motive pentru care bărbaţii ar trebui să vadă 50 Shades of Grey

Povestea filmului îi are în prim plan pe studenta Anastasia Steele şi un misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

1. Pentru a înţelege agitaţia femeilor asupra subiectului

Încă de când romanul a apărut în 2011, femeile vorbesc non-stop despre 50 Shades of Grey. De Valentine’s Day ai scuza perfectă pentru a vedea cu ochii tăi de ce este atât de mult tam-tam când numele Grey este auzit.

2. Idei pentru a-ţi condimenta relaţia

Cu toţii avem partea noastră ascunsă, însă e nevoie de un partener pe aceeaşi lungime de undă să ne-o putem dezvolta. Pentru mulţi 14 februarie va fi momentul în care adevărurile ies la iveală. Te încadrezi în această categorie?

3. Pentru a-ţi face partenera fericită

Cu toţii facem lucruri pe care în mod obişnuit le evităm, iar pentru mulţi a merge să vadă Umbrele lui Grey este unul dintre acele lucruri. Probabil nu va fi întâlnirea ta ideală însă cu siguranţă îţi va aduce bile albe în ochii iubitei.

4. Are cele mai multe scene de sex din ultimii 10 ani

Cu peste 20 de minute de scene fierbinţi, 50 de umbre ale lui Grey este cel mai senzual film de la Basic Instinct încoace. Pentru cei ce nu ştiu despre ce film vorbesc, Basic Instinct este un thriller american din 1992, în rolurile principale avându-i pe superba Sharon Stone şi inegalabilul Michael Douglas.

5. Pentru că în interiorul tău vrei să-l vezi

Poţi spune ce doreşti, însă e foarte mică posibilitatea ca cineva să nu-şi dorească până la un anumit nivel să vadă filmul.

Poate fi curiozitate, scenele fierbinţi, un interes afişat despre subiectul tabu abordat de E.L. James, dar fiecare dintre noi are un motiv pentru care vrea să vadă cel mai râvnit film al anului 2015.

Dragostea nu se împrumută, nu se fură, nu apare din senin. Dragostea zilelor noastre se încheie printr-un contract de confidenţialitate.

Like and share!