Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

NEAMȚ: A rămas fără piciorul drept într-un accident și are nevoie de modificarea protezei

106

ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

În urma unui accident tragic care a avut loc la ieșirea din satul Doina în noaptea dinspre 9 spre 10 mai 2015,  Gabi, un elev de 17 ani la acea vreme, a rămas fără piciorul drept.

Având direcţia de deplasare Girov-Roznov, într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un parapet metalic aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. Gabi, singurul pasager, a rămas încarcerat.

Viața lui Gabriel, scos dintre fiarele contorsionate cu piciorul tăiat, aproape ca s-a oprit în loc, însă a sperat și a luptat pentru o viață normală.

Nu i-a fost ușor, doar cu mama alături care din păcate e foarte bolnavă și în plus aproape că nu mai vede, dar oameni de bine au încercat, fiecare cum a putut, să îl ajute să nu își piardă în primul rând speranța că va putea totuși să își reia viața, să meargă, să se bucure de tinerețe la fel ca ceilalți adolescenți de vârsta lui.

După luni de recuperare și eforturi financiare foarte mari, a reușit să își facă o proteză destul de performantă și astfel a început din nou să meargă.

Dar cum bontul și-a modificat forma în timp, nu prea mai poate folosi proteza, căci i s-a lărgit și îi cade și astfel se dezechilibrează.

Proteza lui necesită niște modificări care costa 10.000 RON.

Haideți să îi redăm din nou șansa la viață, șansa la iubire acestui adolescent frumos!

Cont donații:

  • Asociatia Umanitara Codrin – Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii
  • CUI 15314206
  • CONT IBAN: RO32BTRL02801205U0223300

Ziar Piatra-Neamt