Știri județul AradȘtiri județul ClujȘtiri județul Timiș

Nebunie pe șosele! Carambol pe autostrada Arad-Timișoara și un bărbat în stare gravă în urma unui accident produs între Zimand și Șimand

sursa

ARAD. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad intervin pe autostradă pentru asigurarea zonei în care a avut loc carambolul – reprezentanții Biroului Poliției Autostrăzi Vest nu au fost de găsit la telefon pentru a ne furniza informații suplimentare despre incidentul rutier – deoarece există scurgeri de combustibil.

În urma evenimentului rutier dintre Zimand și Șimand a rezultat o victimă – conștientă – preluată de o autospecială SMURD.
Victima, un bărbat, se afla într-un autoturism marca BMW împreună cu o femeie. Din cauza poleiului de pe șosea autoturismul în care se aflau cei doi a derapat, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un copac. Bărbatul a ieșit din mașină și vorbea la telefon – cel mai probabil pentru a anunța incidentul – pe marginea șoselei, în afara părții carosabile, când un autoturism care se deplasa pe șosea a derapat – tot din cauza poleiului – și l-a acroșat pe bărbat. Acesta a fost preluat – în stare gravă – de un echipaj SMURD.


UPDATE: În carambolul de pe autostradă au fost implicate patru autoturisme. Incidentul nu s-a soldat cu victime. În urma carambolului, sensul de mers înspre Timișoara este blocat informează reprezentanții IPJ Arad.

ALTE ACCIDENTE PRODUSE AZI ÎN ARAD:

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc sâmbătă dimineața, după ora 10.30, la intersecția Curtici cu Sântana. Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care una este încarcerată.
Un alt accident a avut loc între Pilu și Socodor, un…

Un accident rutier, produs la o distanță de aproximativ un kilometru față de sensul giratoriu de la Sântana către Șimand, a avut loc în urmă cu câteva minute.

ARAD. DN 79, Arad-Oradea, este blocat la această oră (11:45) anunță autoritățile, după ce un al doilea accident rutier a avut loc la …