Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

NENOROCIRE ÎN DRUM SPRE BISERICĂ – O fată de 17 ani, care a urcat prima dată la volan, a murit într-un accident violent

56

NENOROCIRE ÎN DRUM SPRE BISERICĂ Dorinţa de Paşte i-a fost fatală unei adolescente de 17 ani. Denisa şi-a rugat iubitul să o lase să conducă.

Erau cu prietenii lor în maşină, înainte de a merge la slujba de Înviere. După doar câteva sute de metri, totul s-a schimbat. Fata minoră, fără experienţă, nu a mai reuşit să controleze volanul, când a intrat pe un drum pietruit.

S-a speriat şi, probabil, a apăsat pedeala de accelaraţie. Autototurismul a lovit mai mulţi stâlpi din beton, iar impacul a fost nimicitor pentru ea. Denisa nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

Şoferul era iubitul Denisei. Au făcut schimb de locuri în maşină cu puţin timp înainte de accident. Voia să-i îndeplinească o dorinţă de Paşte. Nu şi-a imaginit nicio clipă ce va urma.

Erau două cupluri, la drum, înainte de slujba Învierii. Abia plecaseră din Hănţeşti şi mergeau spre Dorohoi.

Ar fi putut să urmeze drumul naţional, însă cum fata de la volan era minoră, au crezut că este mai bine să meargă pe drumul de ţară, pentru a nu se întâlni cu Poliţia.

Fata supravieţuitoare şi ceilalţi doi tineri au plecat cu ambulanţele spre spital. Ei erau conştienţi.

După impact, Denisa a intrat în stop cardio-respirator. Medicii s-au grăbit să o resuciteze şi au prelungit eforturile zeci de minute.

Dar nu au mai reuşit să o readucă la viaţă. Cel mai probabil, când a derapat pe pietriş, s-a speriat şi a apăsat pedala de acceleraţie. A lovit mai mulţi stâlpi din beton, iar maşina s-a răsturnat.

Tânărul şofer va răspunde însă pentru tragedie. Legea îi interzice să lase o persoană minoră la volan. Denisa era elevă la liceu, iar într-un mesaj, postat recent pe o reţea de socializare, povestea cât de dor îi este de tatăl ei.

Murise când încă era mică şi le spunea tuturor că o veghează din Rai.

sursa INFO

sursa FOTO

The post NENOROCIRE ÎN DRUM SPRE BISERICĂ – O fată de 17 ani, care a urcat prima dată la volan, a murit într-un accident violent appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro