Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

NU LE-A VĂZUT – O femeie și fiica ei, accidentate pe o trecere de pietoni din Carei

165

NU LE-A VĂZUT  Accident la Carei. La data de 16.06.2016 , în jurul orei 22.40 , pe str. Mihai Viteazu din municipiul Carei a  avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

În fapt, un conducător auto de  45 ani din Domăneşti, în timp ce conducea un autoturism,  a accidentat două persoane  angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzator.

Ambele victime, o femeie de 30 de ani, respectiv o minoră de 11 ani, din Carei, au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, femeia fiind accidentată grav iar minora uşor.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, urmând ca împrejurările comiterii accidentului să fie cercetate în dosarul penal constituit pentru vătămare corporală din culpă.

 

Sursă 

The post NU LE-A VĂZUT – O femeie și fiica ei, accidentate pe o trecere de pietoni din Carei appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro