Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

NU S-A ASIGURAT – Un bătrân a fost grav rănit după ce ATV-ul pe care îl conducea a fost lovit de un autoturism

83

NU S-A ASIGURAT  În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în localitatea Telciu. Din primele informații reiese că un bătrân fără permis care conducea un ATV a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure și a intrat într-un autoturism. Din accident a rezultat rănirea bătrânului de pe ATV.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza localității Telciu. Din primele informații reiese că un bătrân care conducea un ATV a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure și a intrat într-un autoturism care circula regulamentar.

Conducătorul ATV-ului nu avea permis de conducere. Acesta a fost rănit în urma impactului.

Echipajul de prim ajutor SMURD ajuns la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale, transportându-l mai apoi la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Din primele informații rezultă că victima a suferit o fractură de membru inferior, conform Bistrițeanul.ro.

„În localitatea Telciu, pe DN 17C, pe direcția de mers spre Romuli, un bărbat de 65 de ani din Bichigiu, în timp ce conducea un ATV, fără a poseda permis de conducere, a ieșit dintr-o parcare, fără să se asigure corespunzător, fiind colizionat, de un autoturism, condus de un bărbat de 61 de ani din Romuli. Din coliziune a rezultat rănirea ușoara a bărbatului de 65 de ani”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Conducătorul ATV-ului se va alege cu dosar penal pentru conducere fără permis și pentru vătămare corporală. Atât coducătorul ATV-ului, cât și celălalt șofer implicat în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Sursă info.

Sursă foto.

The post NU S-A ASIGURAT – Un bătrân a fost grav rănit după ce ATV-ul pe care îl conducea a fost lovit de un autoturism appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro