Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

O artistă din folclor, pusă la zid de un coleg de breaslă: „Ești cea mai mare ciorditoare”

89

După ce a lansat o nouă melodie, valuri de acuze au curs la adresa ei, iar numeroși colegi de breaslă au atacat-o. Maria Constantin a fost din nou insultată după ce au apărut discuții cum că ar fi furat melodia „Scrisoare de dragoste” de la Irina Antoci. Artistul Alin Trocan a criticat-o pe rețeaua de socializare. „Maria Constantin ești cea mai mare ciorditoare din folclorul românesc! Sper să fii la fel de fericită ca Irina Antoci după ce i-ai furat piesa și nu vrei să recunoști! Rușine! Râs și poșircă…”, a scris Alin Trocan pe pagina lui de Facebook. Irina Antoci a precizat că urmează să o dea în judecată pe Maria Constantin întrucât are dovezi că melodia îi aparține și că doar câteva versuri sunt schimbate de soția lui Marcel Toader.

Post-ul O artistă din folclor, pusă la zid de un coleg de breaslă: „Ești cea mai mare ciorditoare” apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj