Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

O autospecială de poliție aflată în misiune a intrat într-o mașină condusă de o femeie care a schimbat direcția de mers și nu a acordat prioritate, la Marginea. Doi polițiști și o fetiță de șase ani au fost răniți

149

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă la prânz în comuna suceveană Marginea. O autospecială de poliție aflată în misiune a intrat într-o mașină condusă de o femeie care a schimbat direcția de mers și nu a acordat prioritate.

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, în jurul orei 12, în timp ce se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune pentru a interveni la un incendiu din comuna Sucevița, semnalat prin 112, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea s-a angajat în depășirea unei coloane de autoturisme, moment în care, a fost surprins de apariția în fața sa a autoturismului condus de o femeie de 36 de ani, din comuna Marginea, care a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga, fără să se asigure, pentru a pătrunde pe DC „La Vasilovschi”, neacordând prioritate de trecere autospecialei de poliție, aflate în misiune.

Astfel, în urma impactului, autoturismul condus de femeia de 36 de ani a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț, iar autospeciala de poliție a acroșat un pod de beton.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi polițiști din autospecială, un tânăr de 25 de ani din municipiul Rădăuți și unul de 31 de ani din municipiul Suceava, precum a unei minore de 6 ani, din comuna Marginea, pasageră în autoturismul vinovat de producerea evenimentului”, a precizat IPJ Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

 

 

 

 

 

 

The post O autospecială de poliție aflată în misiune a intrat într-o mașină condusă de o femeie care a schimbat direcția de mers și nu a acordat prioritate, la Marginea. Doi polițiști și o fetiță de șase ani au fost răniți appeared first on NewsBucovina.

NewsBucovina

Get real time updates directly on you device, subscribe now.