Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

O bătrână bolnavă și imobilizată la pat, violată cu sălbăticie de un bărbat cu 30 de ani mai tânăr

101

O femeie de 75 de ani, din satul Sâmbotin, al comunei Schela, bolnavă şi imobilizată la pat, a trecut prin clipe de groază în noaptea de duminică spre luni. Ea a fost bătută și violată cu sălbăticie de un bărbat beat și cu probleme de comportament.

batrana violViolatorul are vârsta de 37 de ani şi este din aceeaşi localitatea cu victima. Vasile Braia nu a ţinut cont de suferinţa bătrânei şi de opoziţia ei. El se află la prima faptă şi a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile de Judecătoria Târgu-Jiu. Potrivit primarului localității Schela, Aristide Șerbănescu, bărbatul acuzat de viol are anumite tulburări de comportament. El a mai fost amendat pentru că s-a dezbrăcat pe o stradă din orașul Bumbești Jiu.

8-9 zile de îngrijiri medicale

Camelia Caragea, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, a spus că violatorul a pătruns fără drept în locuința victimei, a lovit-o și a întreținut cu aceasta raporturi sexuale: „Inculpatul Braia Vasile a pătruns, fără drept, în locuinţa persoanei vătămate, în vârstă de 75 de ani, din comuna Schela şi, profitând de faptul că este imobilizată la pat, deplasându-se doar cu însoţitor, a întreţinut prin constrângere raport sexual cu aceasta. Victima a fost examinată medico-legal şi a prezentat leziuni traumatice, care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale”.

Post-ul O bătrână bolnavă și imobilizată la pat, violată cu sălbăticie de un bărbat cu 30 de ani mai tânăr apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj