Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

O rangă pentru duamna Olguţa, vă rog!

42

Aveţi cumva vreo rangă prin poşeta dumneavoastră? Vreau să-i scot Olguţei Vasilescu nişte aşchii de praz dintre dinţi…

Aveţi cumva vreo rangă prin poşeta dumneavoastră? Vreau să-i scot Olguţei Vasilescu nişte aşchii de praz dintre dinţi… Am văzut-o pe distinsă cum îi stă cu oribilitatea aia de haină din animale moarte. Aia de zici că a ucis toată colonia de nurci americane găsite în ferma de la Feldioara. Haina aia, visul oricărei gospodine care tocmai a primit un post de manager la căminul cultural din localitate.

Şi pantofii ăia. Pantofii ăia de lady Gaga. Ăia care le fac pe femei să arate ca şi cum s-ar fi încălţat cu picioarele de şifonier. Aş pune pariu că limba pantofilor ei ştiu să pronunţe mai bine în engleză şi franceză… Haina aia şi pantofii ăia… Şi părul ăla de vulpe cu perucă, aranjat în stil Igiena. Şi toate la un loc, potenţat de ceea ce-i iese pe gură, mă fac să o regret pe Elena Udrea. Nuţiiiiii! Vino Nuţi, înapoi, să-ţi văd mersul! Şi pantofii ăia pe care-i împărţeai la sinistraţi! Şi decolteul ăla pe care generos îl prăvăleai pe toate camerele de luat vederile şi minţile. Căci Nuţi, tu şi cu mopul în mână, şi făcând cozonaci, şi tricotând în direct erai de o mie de ori mai doamnă, şi mai sexoasă, şi mai firească decât Olguţa!

Bitpress