Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

O tânără din Alba Iulia a ajuns la „răcoare”, după ce a furat bani și bunuri din camera de gardă a spitalului

118

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Polițiștii din Alba Iulia au reţinut o femeie ce este bănuită de comiterea unui furt dintr-o unitate medicală din municipiu. Aceasta ar fi profitata de neatenţia unui cadru medical şi ar fi sustras un ceas şi o borsetă în care erau bani, acte şi chei.

La data de 29 septembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Alba Iulia au identificat-o şi reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe o femeie, în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de comiterea unui furt cu un prejudiciu estimat la 1.000 de lei.

Se pare că, în după amiaza zilei de 23 septembrie 2017, aceasta a pătruns în camera de gardă spitalului din Alba Iulia şi, profitând de neatenţia personalului medical, a sustras un ceas de mână și o borsetă în care erau bani, documente de identitate, carduri bancare și mai multe seturi de chei.

Este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

ProAlba

Get real time updates directly on you device, subscribe now.