StiriȘtiri județul AlbaȘtiri județul Sibiu

O tânără din Săsciori și un bărbat din Jina au furat o turmă de oi. Cei doi au primit, la schimb, câte o pereche de cătușe

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au reţinut două persoane bănuite de comiterea furtului unei turme de oi de la un cetăţean din comuna Săsciori. 44 din cele 50 de oi furate au fost recuperate şi restituite proprietarului.

La data de 8 noiembrie 2017, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Jina, judeţul Sibiu şi faţă de o femeie de 27 de ani, din comuna Săsciori, bănuiţi de comiterea furtului unui număr de 50 de oi, în valoare de 15.000 de lei, din gradina unui cetăţean din localitatea Laz, comuna Săsciori.

Se pare că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie 2017, cei doi ar fi profitat de faptul că oile au fost lăsate nesupravegheate, în gradina unei locuinţe din Laz, ar fi deschis poarta neasigurată şi ar fi condus animalele, pe câmp, până la o stână din comuna Jina.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice 44 dintre animalele sustrase, acestea fiind preluate de către stăpânul lor.

Urmează ca, în cursul zilei de joi, 9 noiembrie, cei doi bănuiţi de comiterea furtului să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Post-ul O tânără din Săsciori și un bărbat din Jina au furat o turmă de oi. Cei doi au primit, la schimb, câte o pereche de cătușe apare prima dată în ProAlba.

ProAlba