Oppo R11 Plus, prezentat oficial (Telefoane mobile)

9Jun - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Variantă mai bine dotată a modelului Oppo R11, acesta pune la dispoziţie un ecran AMOLED de 6” cu rezoluţie 1080p şi cameră foto performantă echipată cu senzori optici produşi de Sony.

Camera foto duală este alcătuită dintr-un modul cu lentile f/1.7 ce are la bază senzorul Sony IMX398 cu rezoluţie 16 MP. Perechea este completată de un modul cu lentile f/2.6 bazat pe senzorul Sony IMX350 (20MP), capabil să ofere zoom optic până la valoarea 2X. Cele două camere foto pot fi comutate instantaneu pentru schimbarea perspectivei de vizionare, sau folosite în mod combinat pentru obţinerea de poze cu efect bokeh.

Neobişnuit de puternică, camera frontală obţine poze la rezoluţie 20MP folosind un lentile cu deschidere f/2.0. Atât camera foto principală, cât şi cea frontală, permit utilizarea funcţie de filmare la rezoluţie 4K.

Citeşte şi: Oppo R11, lansat oficial

Momentan, fără preţ de achiziţie şi o dată de lansare exactă, Oppo R11 Plus este livrat într-o carcasă cu design unibody, confecţionată din metal şi protejată la partea din faţă cu un scut din sticlă cu margini curbate. Carcasa măsurând 7.8 mm grosime şi 188 grame adăposteşte un o configuraţie bazată pe un chipset Qualcomm şi acumulator de 4000 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă.

(…)

Cuvinte cheie: Oppo

Subiecte asemănătoare:
» Oppo R11, lansat oficial
» Oppo R9s a fost cel mai bine vândut smartphone cu Android la începutul anului 2017
» Huawei este lider pe piaţa de smartphone-uri din China. Apple nu este în top 3
» Go4News 20-24 martie: Masca pentru conversaţii private, tatuajele high-tech, drona agricolă şi telefonul cu două camere pentru selfie
» Go4News: OPPO lansează F3 Plus, un smartphone cu două camere frontale

Articol original – Oppo R11 Plus, prezentat oficial, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse