Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

(P) Pahare carton vs. pahare plastic

2

Toate consumabilele necesare realizarii si livrarii unei bauturi calde tip vending concura la succesul pe care aceasta o are in fata consumatorului care a selectat-o.

O cafea boabe de calitate inferioara, o paleta ce  nu a fost livrata de catre aparat, un lapte granulat care s-a intarit si nu a fost dozat in cantitatile optime pentru o reteta de cappuccino etc., scad nivelul de satisfactie a clientului, care ar putea ocoli in viitor automatele provider-ului de produse ce nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor sale.

Aparent trecut in plan secund, paharul in care este livrat produsul este un element esential in prima impresie pe care o creeaza produsul consumatorului sau, fiind intaiul contact al acestuia cu bautura calda. O cafea servita intr-un pahar de plastic nu pastreaza pe parcursul consumului la fel de bine precum un pahar de carton savoarea cafelei.

Un pahar din carton mentine calitatea cafelei pe parcursul consumului si permite o pozitionare ca imagine superioara calitativ a operatorului de vending. Un pahar de carton protejeaza mana, pe cand pahar de plastic frige mana in momentul in care bautura fierbinte este livrata de catre aparat.

Paharele de carton pot fi personalizate cu logo-ul operatorului de vending sau cu cafeaua cu care este alimentat aparatul. Avand ca singur dezavantaj faptul ca sunt mai scumpe decat paharele de plastic, paharele de carton pot ajuta la cresterea vanzarilor din rulaj, prin fidelizarea clientilor, care pretuiesc mai mult o cafea servita in pahar de carton decat intr-un pahar de plastic.