Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Patronul barului „Yes or No“ s-a sinucis în a treia zi de Paşte

187

Ionuţ Neacşu (foto), patronul barului „Yes or No“ din Craiova, şi-a pus capăt zilelor marţi dimineaţă, în a treia zi de Paşte, în timp ce se afla în vizită la nişte prieteni, potrivit Gazeta de Sud. Bărbatul de 33 de ani s-a aruncat de la balconul unui apartament, situat la etajul trei într-un bloc de pe strada Dezrobirii din Craiova. În momentul în care Ionuţ s-a aruncat în gol, în locuinţă se mai aflau alte două persoane şi iubita sa. Cineva a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor.

Poliţia a început cercetările, iar după mai multe audieri, s-a stabilit că este vorba despre o sinucidere.

Moartea lui Ionuţ a fost fulgerătoare, mai ales că doar cu câteva ore înainte să îşi ia viaţa petrecuse alături de iubita sa şi de câţiva prieteni în barul care îi aparţinea. În acea noapte, în jurul orei 2.00, iubita sa chiar a publicat pe un cont de socializare o fotografie în care apărea şi tânărul. Zâmbea şi îşi ţinea iubita de mână.

Post-ul Patronul barului „Yes or No“ s-a sinucis în a treia zi de Paşte apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj