Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

PE BULEVARDUL TRAIAN – Pieton lovit de mașină după ce a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis (VIDEO)

76

PE BULEVARDUL TRAIAN   Un accident de circulație s-a produs astăzi în municipiul Baia Mare. Un pieton a fost rănit după ce a fost accidentat de un autovehicul care circula pe Bulevardul Traian.

Din primele informații se pare că, la momentul producerii accidentului, pietonul încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis, în zona Oficiului Poștal numărul 1.

Martorii evenimentului rutier au sunat imediat la numărul de urgență 112. La scurt timp, un echipaj SMURD a ajuns la fața locului. Aceștia i-au acordat victimei îngrijiri medicale, după care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, pentru investigații.

Polițiștii maramureșeni urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul rutier. Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Sursă foto: Vasile Dale

The post PE BULEVARDUL TRAIAN – Pieton lovit de mașină după ce a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro