Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

PE TRECEREA DE PIETONI – O fetiţă de 10 ani a fost izbită în plin de un taximetrist care circula cu viteză

88

PE TRECEREA DE PIETONI Accident teribil la Tecuci, unde un taximetrist a intrat cu viteză într-o fetiţă de 10 ani, chiar pe trecerea de pietoni.

Doar printr-o minune copila a scăpat aproape nevătămată. Aceasta a vrut să traverseze o şosea intens circulată pe trecerea de pietoni, cu bicicleta, scrie Observator.

Fetiţa a stat secunde bune la un metru pe trecere, pe şosea, fără ca vreun şofer să oprească pentru a-i acorda prioritate.

Aşa că atunci când a văzut că din stânga ei nu mai vine nimeni, s-a urcat pe bicicletă şi a traversat.

Numai că din dreapta, fără să reducă viteza în apropierea trecerii, un taximetrist a luat-o pe capotă.

Imaginile au fost surprinse de două camere de supraveghere aflate în zonă şi în ciuda violenţei impactului, fetiţa nu a necesitat internare, după ce a fost transportată la spital.

Potrivit informaţiilor furnizate de politistii care ancheteaza cazul, şoferul care a acroşat minora are 40 de ani şi în acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Info

citeşte şi BĂTAIE ÎNTRE CLANURI LA ARGEȘ – Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă

 

The post PE TRECEREA DE PIETONI – O fetiţă de 10 ani a fost izbită în plin de un taximetrist care circula cu viteză appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro