Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

PE TRECEREA PENTRU PIETONI – Un bărbat a fost călcat de o mașină în Năsăud. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti

126

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

PE TRECEREA PENTRU PIETONI În seara zilei de vineri, 27 octombrie, un bărbat a fost călcat de un autoturism în orașul Năsăud. 

Șoferul și-ar fi continuat drumul, lăsându-și victima inconștientă, pe asfalt.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță SAJ la Compartimentul Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc Năsăud, însă starea sa este deosebit de gravă.

Victima, în șoc hemoragic, a fost intubată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița de un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Şoferul care l-a accidentat grav pe pieton a fost identificat în trafic de un echipaj de poliție și adus la fața locului.

Şoferul care a cauzat accidentul este începător, având permisul de conducere de cel mult un an. Acesta se îndrepta spre Salva în momentul producerii accidentului. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„Un tânăr de 19 ani din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, în direcția spre Salva, a surprins și accidentat un bărbat de 57 de ani, care ar fi traversat strada pe trecerea de pietoni.

Tânărul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști. Din accident a rezultat rănirea bărbatului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Info

The post PE TRECEREA PENTRU PIETONI – Un bărbat a fost călcat de o mașină în Năsăud. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.