Sănătate

Studiu: Cum arata PENISUL PERFECT? (VIDEO)

Forma perfecta a penisului

“Cum trebuie sa fie cel mai aratos penis?”, este, pe bune, titlul unui recent studiu stiintific in care cercetatorii au investigat asteptarile femeilor de la partenerii lor. Si se pare ca penisul perfect este mai mult decat de marime, asa cum ne-am fi asteptat cu totii…

Studiul, publicat in The Journal of Sexual Medicine, a facut parte dintr-un proiect mai amplu care s-a concentrat asupra corectiilor chirurgicale in cazurile de hypospadias – o disfunctie anatomica specifica barbatilor, in care uretra nu are deschiderea normala, in varful penisului.
Cercetatorii au fost curiosi sa afle care sunt din punct de vedere feminin aspectele estetice ale unui penis si daca ele considera ca barbatii care au suferit o interventie chirurgicala pentru corectarea hypospadias au penisuri “anormale”.

Astfel, 105 bucati femei au fost interogate despre importanta aspectului unui penis, oferindu-se o scara de valori de la 1 la 5, de la neimportant, la foarte important.
Aspectele includeau lungimea, circumferinta, pozitia si forma canalului urinar. De asemenea intrebarile au vizat si aspectul formei scrotului, a parului pubian, a pielii peniliene, ce tin mai mult de zona cosmetica decat de cea anatomica.

Rezultatele studiului sugereaza ca din punct de vedere feminin cel mai important aspect este tocmai aceasta zona de cosmetizare, in timp ce, tinta studiului, forma canalului urinar, este cea mai putin importanta.
In mod surprinzator, contrat cliseelor extrem de cunoscute, marimea si lungimea s-au clasat pe locul sase in topul asteptarilor femeilor de la un penis. Circumferinta penisului s-a situat pe locul trei, iar parul pubian, pe locul doi.

Cum amploarea studiului a fost extrem de redusa, nici in acest caz nu se poate generaliza, iar cautarile despre penisuri urate pe google nu vor aduce nimic nou.
Peste toate, se poate concluziona ca oamenii de stiinta au descoperit ceea ce stiam de mult cu totii: niciun singur aspect estetic al penisului nu este esential, chimia care il face perfect este undeva in creierul femeii!

Cum arata PENISUL PERFECT?