Tehnologie

Photo Scan, aplicaţia Google pentru scanarea documentelor folosind camera foto a telefonului mobil, primeşte îmbunătăţiri (Aplicatii)

Ajunsă la versiunea 1.5, aplicaţia Google PhotoScan pentru dispozitive cu Android îmbunătăţeşte funcţia de decupare şi salvare a documentelor scanate cu ajutorul camerei foto.

Ajutând în special utilizatorii care doresc să scaneze mai multe documente deodată, noua versiune a aplicaţiei salvează automat fişierele rezultate atât în memoria telefonului mobil, dar şi în spaţiul cloud asigurat de serviciul Google Photos.

Actualizarea modifică şi funcţia de decupare a imaginilor, utilizatorii putând trage de marginile chenarului aplicat automat pentru o mai bună potrivire a pozei scanate.

Printre facilităţile oferite se mai numără şi un set de filtre pentru eliminarea reflexiilor cauzate de surse de lumină ambiantă, auto-rotire şi optimizarea automată a calităţii imaginii.

Aplicaţia Photo Scan este disponibilă gratuit în magazinul Google Play.

(…)

Cuvinte cheie: google

Subiecte asemănătoare:
» Google Assistant îşi face debutul oficial şi pe dispozitive echipate cu versiuni mai vechi de Android, inclusiv tablete
» Google lansează Maps Go, o versiune a aplicaţiei Maps optimizată pentru dispozitive low-cost
» Google Chrome primeşte funcţie de accelerare a download-urilor
» Topul versiunilor de Android în decembrie: Oreo îşi dublează numărul de utilizatori, dar Nougat este în continuare favorit
» Google adaugă opţiune pentru comutarea apelurilor de voce în apeluri video

Articol original – Photo Scan, aplicaţia Google pentru scanarea documentelor folosind camera foto a telefonului mobil, primeşte îmbunătăţiri, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse