Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE, ACTIVAT – Accident grav între un microbuz și un TIR pe DN 15B. Șase persoane au fost rănite

75

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE, ACTIVAT  Un microbuz cu şase pasageri a fost implicat, joi dimineaţă, într-un accident rutier în judeţul Neamţ. Şase persoane, între care şi un copil, au fost rănite, transmite un corespondent al MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs între un TIR şi un microbuz de transport persoane în comuna Poiana Teiului, satul Petru Vodă, judeţul Neamţ.

Potrivit ISU Neamţ, şase persoane au fost rănite, respectiv un copil, o femeie şi patru bărbaţi. O altă persoană a refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Neamţ, s-a intervenit cu două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere şi 3 ambulanţe de la SAJ. Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Neamţ, pe DN15B, în apropierea localităţii Petru-Vodă, traficul rutier se desfăşoară dirijat, printr-o parcare, din cauza accidentului.

Sursă info și foto.

The post PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE, ACTIVAT – Accident grav între un microbuz și un TIR pe DN 15B. Șase persoane au fost rănite appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro