Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE, ACTIVAT – Accident grav între un microbuz și un TIR pe DN 15B. Șase persoane au fost rănite

116

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE, ACTIVAT  Un microbuz cu şase pasageri a fost implicat, joi dimineaţă, într-un accident rutier în judeţul Neamţ. Şase persoane, între care şi un copil, au fost rănite, transmite un corespondent al MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs între un TIR şi un microbuz de transport persoane în comuna Poiana Teiului, satul Petru Vodă, judeţul Neamţ.

Potrivit ISU Neamţ, şase persoane au fost rănite, respectiv un copil, o femeie şi patru bărbaţi. O altă persoană a refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Neamţ, s-a intervenit cu două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere şi 3 ambulanţe de la SAJ. Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Neamţ, pe DN15B, în apropierea localităţii Petru-Vodă, traficul rutier se desfăşoară dirijat, printr-o parcare, din cauza accidentului.

Sursă info și foto.

The post PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE, ACTIVAT – Accident grav între un microbuz și un TIR pe DN 15B. Șase persoane au fost rănite appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.