Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Player-ul VLC pentru dispozitive cu Android primeşte o actualizare majoră (Aplicatii)

362

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Neglijată timp de 13 luni, aplicaţia VLC 2.0 pentru dispozitive cu Android rămăsese destul de mult în urmă în ce priveşte aspectul interfeţei şi formatele de fişiere suportate.

Sărind direct la versiunea 2.5, VLC primeşte interfaţă nouă bazată pe conceptul Material Design şi extinde compatibilitatea la noi categorii de dispozitive, cum ar platforma Android Auto şi portabilele Chromebook.

Aplicaţia suportă de acum interacţiune prin comenzi vocale, iar interfaţa mult simplificată se pretează inclusiv la folosirea cu dispozitive ce nu sunt gândite pentru control de fineţe prin interfaţa touch, cum ar fi computerul de bord al autoturismelor.

Un alt element de atracţie este funcţia de player VR pentru vizionarea clipurilor video cu vizibilitate la 360°. Deocamdată, suportul este limitat la ajustarea perspectivei de vizionare folosind alunecări pe suprafaţa touch a ecranului, suportul pentru folosirea de accesorii VR fiind deocamdată absent.

Lista noutăţilor continuă cu integrare Google Now şi Google Assistant pentru căutare vocală, introducerea modurilor de vizionare pe timp de zi şi de noapte, suport Picture-in-Picture (PIP) pentru redarea clipurilor într-o fereastră restrânsă (doar cu Android Oreo sau Nougat).

(…)

Cuvinte cheie: VLC

Subiecte asemănătoare:
» Aplicaţia VLC a primit suport pentru video la 360 de grade
» VLC disponibil acum în versiune beta pe Windows Store
» VLC confirmat pentru lansare pe Windows 10 şi Xbox One
» Aplicaţia VLC confirmată pentru Apple TV
» VLC pentru Android primeşte funcţii noi

Articol original – Player-ul VLC pentru dispozitive cu Android primeşte o actualizare majoră, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.