Puii crescuți “natural”, injectați cu substanțe periculoase (VIDEO)

17Jun - by Vasile Gheorghe - 0 - In Stiri

Imagini surprinse intr-un abator, inainte de ambalarea puilor in casolete. Cel mai probabil puii sunt injectati cu o solutie salina si cu monoglutamat de sodiu… Astfel, cu ajutorul chimiei, atarna mai greu la cantar, de te miri cum au ajuns la dimensiunile lor, comparandu-i cu aschimodiile de prin curtile taranesti, si totodata gustosi!

Monoglutamatul de sodiu este un potentiator de aroma folosit pe scara desul de larga in industria alimentar.

De ce? Pentru ca este o substanta care actioneaza asemenea unui drog care prin alterarea nivelurilor de neurotransmitatori produce o falsa satisfactie, creierul raportand ca ceea ce ai mancat era extrem de gustos, chiar daca lucrurile stateau altfel.

Cu astfel de calitati, nu-i de mirare ca monoglutamatul de sodiu a devenit preferatul industriei alimentare, camufland slaba calitate a ingredientelor care stau la baza procesului de productie,

Marea problema cu monoglutamatul de sodiu este ca functioneaza ca o excitotoxina, un neurotransmitator care stimuleaza excesiv neuronii, producand leziuni sau chiar distructie neuronala.

Dupa toata nebunia asta in care unii se gandesc se pare doar la profit, fara sa tina cont de faptul ca pericliteaza sanatatea oamenilor, parca ai deveni vegetarian, desi, si acolo se poate vorbi de organisme modificate genetic…