Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

RĂNIȚI ÎN MISIUNE – Doi polițiști au fost implicați într-un accident rutier la Suceava

273

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

RĂNIȚI ÎN MISIUNE  Doi polițiști, aflați în misiune, au fost răniți, sâmbătă, după ce au fost implicați într-un accident în localitatea Marginea, județul Suceava. Autospeciala Poliției a lovit o mașină condusă de o șoferiță care nu le-a acordat prioritate oamenilor legii. În urma ciocnirii, femeia, un copil, alături de care se afla în mașină, și cei doi polițiști au ajuns la spital.

Cei doi agenți, o femeie și un bărbat, erau în misiune, după ce au primit o solicitare prin numărul de urgență 112. Autospeciala de Poliție avea girofarul și sirenele pornite și, cu toate acestea, o șoferiță nu le-a acordat prioritate și a ieșit de pe un drum lateral, fără să se asigure, notează informatiata.ro.

Autoturismul condus de femeie, care era însoțită de un copil, a lovit în plin mașina de poliție și, în urma impactului, a plonjat într-un șanț. În urma impactului, cele patru persoane, printre care și cei doi agenți de poliție, au fost răniți. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a transportat victimele la spital.

Autospeciala de politie a fost avariata serios din cauza accidentului. Cel mai probabil, șoferița e pasibilă de o amendă usturătoare și ar putea rămâne fără permis de conducere în următoarele trei luni.

Sursă info.

Sursă foto

The post RĂNIȚI ÎN MISIUNE – Doi polițiști au fost implicați într-un accident rutier la Suceava appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.