Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

RĂZBUNARE ÎN TRAFIC – Bărbat bătut crunt pentru că era să provoace un accident

54

RĂZBUNARE ÎN TRAFIC  Un incident neplăcut a avut loc ieri, pe DJ151, între Blăjenii de Sus și Blăjenii de Jos. Un șofer din Bistrița a fost oprit în trafic de doi indivizi și lovit cu pumnul în față. Totul ar fi pornit de la o depășire. Agresorul încă nu a fost identificat, iar victima crede că acesta era drogat.

Incidentul s-a produs ieri, pe DJ 151, între localitățile Blăjenii de Sus și Blăjenii de Jos. Șoferul pățit spune că totul ar fi pornit de la o depășire pe care ar fi făcut-o și care ar fi încurcat alt participant la trafic, care venea în urma sa și care a reușit să se redreseze cu greu din cauza vitezei.

După claxoane lungi și semne obscene arătate victimei, conducătorul auto a oprit mașina pe mijlocul drumului, s-a îndreptat spre bărbat alături de însoțitorul său și i-a aplicat câteva lovituri în zona feței, prin geamul mașinii, care era deschis.

„Au claxonat, după care au scos mâinile pe geam și mi-au arătat semne obscene. Au mai mers în jur de 300 de metri, după care au oprit mașina pe mijlocul drumului să nu pot trece nici eu. Au venit doi indivizi spre mine, care aveau în jur de 20 de ani și creastă, unul a dat cu pumnul în geamul din dreapta, iar celălalt a venit la mine și m-a lovit cu pumnul prin geam, care era deschis. Nu am apucat nici să reacționez pentru că eram prins în centura de siguranță. Nu mi-au spus nimic, m-au lovit direct. A fost foarte scurt totul. Au dat de mai multe ori, am încercat să mă feresc, însă m-au nimerit. După, pur și simplu au fugit la mașină și au demarat în trombă”, a povestit pentru Bistrițeanul.ro, șoferul agresat, care a dorit să rămână anonim.

Acesta spune că agresorii săi au în jur de 20 de ani și creastă. Cei doi conduceau un Audi A4 o nuanță mai deosebită de albastru, cel mai probabil tunată. În momentul producerii incidentului, șoferul agresat venea de la Șieu-Odorhei, unde își lăsase fiica de 12 ani, la bunici. Acesta era singur în autoturism.

Potrivit șoferului agresat, din cauza faptului că cei doi tineri au oprit mașina pe mijlocul drumului accesul a fost blocat, iar ceilalți participanți la trafic au fost nevoiți să oprească. Nimeni însă nu a intervenit.

„Eu cred că erau drogați. Ochii le erau injectați pur și simplu și am văzut o furie extremă la ei. Nu era un comportament normal. Atâta noroc că apucasem să îmi las fiica la bunici și nu a luat parte la așa ceva”, a mai spus victima.

Sursă info.

The post RĂZBUNARE ÎN TRAFIC – Bărbat bătut crunt pentru că era să provoace un accident appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro