Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

„Regina” furturilor din Alba Iulia a dat o nouă lovitură. Tânăra de 29 de ani a fost reținută

97

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat şi reţinut o femeie de 29 de ani, imediat după ce a furat un telefon mobil dintr-un cămin studenţesc. Tânăra, care mai este cercetată pentru infracţiuni de furt, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

În după amiaza zilei de 11 octombrie 2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără ce locuieşte într-un cămin studenţesc din Alba Iulia, cu privire la faptul că i-a dispărut telefonul mobil, din camera de cămin.

Patrula de siguranţă publică s-a deplasat imediat în zona căminului, iar la scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe o femeie de 29 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în jurul orelor 14.00, femeia ar fi pătruns în căminul studenţesc şi ar fi profitat de faptul că una dintre camere era neasigurată, iar ocupanta ei dormea, împrejurare în care i-ar fi sustras telefonul mobil.

Faţă de bănuită, care mai este cercetată şi pentru alte furturi (din camera de gardă a unui spital și dintr-o instituție de învățământ) a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de joi, 12 octombrie 2017, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

 

 

 

 

 

ProAlba

Get real time updates directly on you device, subscribe now.