Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Roman ucis in Italia. Impuscat in inima si lasat sa moara intr-o gara (VIDEO)

76

Un alt roman ucis in Italia!
Un tanar de 19 ani din Vatra Dornei, care a facut greseala sa intre in afaceri cu doi interlopi din peninsula, a fost impuscat in piept si lasat sa moara pe calea ferata, in gara Corsico din Milano.

Potrivit relatarilor presei, Razvan a fost executat de doi tineri – unul de 16 ani, libian, si unul de 19 ani, italian, pentru o datorie de cateva sute de euro.

Razvan calatorea destul de des in Italia, mama lui lucrand acolo. Isi cauta si el o slujba. Ultima oara a plecat la inceputul lunii iunie si trebuia sa se intoarca in tara joi.

Tanarul a intrat in afaceri cu mai multi indivizi din peninsula. Saptamana trecuta s-a intalnit cu un italian caruia avea sa-i inapoieze cateva sute de euro, bani pe care nu ii avea pe toti la el.
Razvan ii datora acesti bani pentru niste parfumuri si haine, cel mai probabil furate. Italianul de 19 ani a venit insotit de un adolescent de 16, de origine libiana. Libianul l-a impuscat pe Razvan in zona inimii.

L-au lasat in viata, prabusit intre sinele de tren, apoi au plecat in graba, moment surprins de camerele de supraveghere instalate in zona. Au fost prinsi abia dupa patru zile, la 400 de kilometri distanta, si si-au recunoscut fapta. Italianul a povestit ca il cunoscuse pe Razvan la o sala de sport.
Daca vor fi gasiti vinovati pentru omor calificat, cei doi risca sa fie condamnati la inchisoare pe viata.

Tanar roman ucis in Italia