Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

RUPT DE BEAT LA VOLAN –Dosar penal pentru un băimărean, prins beat la volan în miezul zilei, pe bulevardul Unirii

32

RUPT DE BEAT LA VOLAN  Consumul de alcool este incompatibil cu conducerea autovehiculelor deoarece constituie un factor de risc pentru şofer, pasageri şi ceilalţi participanţi la trafic, sporind şansele de implicare într-un accident rutier. Ieri, 10 iulie, în cadrul activităţilor de supraveghere a traficului rutier, poliţiştii au identificat încă un conducător auto care s-a urcat la volanul autoturismului, după ce consumase o cantitate mare de alcool.

Şoferul, în vârstă de 27 de ani, din Baia Mare, a fost depistat de poliţişti ieri după-amiază, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Unirii din municipiu. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru fapta comisă tânărul riscă să-şi piardă libertatea pe o perioadă cuprinsă între unu şi cinci ani.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

The post RUPT DE BEAT LA VOLAN –Dosar penal pentru un băimărean, prins beat la volan în miezul zilei, pe bulevardul Unirii appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro