Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

S-A SINUCIS – Tânăr de 20 de ani, găsit spânzurat la o cantină din Bistrița-Năsăud

162

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

S-A SINUCIS  Un tânăr care avea în jur de 20 de ani a fost găsit spânzurat în urmă cu puțin timp, în curtea unei cantine din Bistrița-Năsăud. Tânărul s-a spânzurat cu o funie, pe care a legat-o de un stâlp. Apropiații spun că singurele care l-ar fi putut determina să recurgă la acest gest ar putea fi drogurile, scrie Bistrițeanul.ro.

Marius S., un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost găsit spânzurat în urmă cu puțin timp, în spatele cantinei ACI. Deși s-a mutat de câțiva ani buni în Decebal, acesta încă mai obișnuia să frecventeze zona, locuind aici o bună bucată de vreme.

Potrivit cunoscuților, tânărul obișnuia să se drogheze. Cu toate acestea, nimeni nu și-a imaginat că tânărul poate să recurgă la acest gest. Acesta a folosit pentru a se spânzura o funie, pe care a legat-o de un stâlp de la gardul din spate al cantinei. Tânărul a fost găsit la mai bine de 45 de minute de la deces.

Echipajul SAJ ajuns la fața locului nu a mai avut cum să-l ajute pe tânăr, fiind nevoit să declare decesul. Asupra sa nu au fost găsite nici acte de identificare și nici vreun bilet de adio. Se pare că tânărul era rănit destul de serios la pumnul drept, probabil lovind o suprafață dură înainte să-și ia viața.

Se pare că nici la locuința sa, tânărul nu ar fi lăsat niciun bilet de adio. Acesta mai avea o soră căsătorită.

Sursă info și foto.

The post S-A SINUCIS – Tânăr de 20 de ani, găsit spânzurat la o cantină din Bistrița-Năsăud appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.