Tehnologie

Samsung adaugă opţiune pentru calibrarea ecranului la telefoanele Galaxy S8 (Telefoane mobile)

Răspunzând suspiciunilor cum că telefoanele Galaxy S8 ar avea probleme cu ecranul, Samsung a publicat o actualizare software care ar trebui să remedieze efectul de colorare a ecranului reclamat de unii utilizatori, ba chiar adaugă şi setări în plus care permit calibrarea manuală a imaginii pentru obţinerea unei temperaturi de culoare cât mai apropiată de ideal.

Insistând că problema este una de natură software, Samsung a început deja să distribuie o actualizare Android care adaugă o nouă secţiune „Advanced Mode” în meniul de configurare a ecranului, unde putem ajusta individual canalele de culoare RGB.

Pentru situaţiile unde colorarea este localizată mai ales la marginile ecranului, Samsung a inclus şi un meniu numit „Screen edge color balance”, ajustările făcute aici permiţând obţinerea unui alb uniform pe întreaga suprafaţă a ecranului.

Ca soluţie de rezervă, Samsung ar putea oferi utilizatorilor încă nemulţumiţi de remediul oferit posibilitatea să înlocuiască telefonul Galaxy S8 achiziţionat cu un exemplar dintr-un alt lot de produse. Momentan, nu sunt însă indicii cum că o astfel de măsură s-ar impune.

(…)

Cuvinte cheie: Samsung

Subiecte asemănătoare:
» De ce Apple sau Samsung aleg anumite culori pentru smartphone-urile lor. Ce mesaj ascuns transmite roşul şi de ce negrul este cea mai populară culoare pentru telefoane
» Samsung raportează cel mai profitabil început de an din istoria companiei, chiar dacă vânzările smartphone sunt în declin
» Samsung a lansat o aplicaţie care răspunde automat la apeluri şi mesaje în locul şoferilor
» Următorul telefon Samsung Galaxy ar putea avea ecran cu patru laturi curbate
» Cât va costa versiunea Galaxy Note7 recondiţionată şi ce compromis vor avea de acceptat viitorii cumpărători

Articol original – Samsung adaugă opţiune pentru calibrarea ecranului la telefoanele Galaxy S8, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse