Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Samsung împiedică reprogramarea butonului Bixby de pe Galaxy S8 (Telefoane mobile)

117

Samsung Galaxy S8 vine cu un buton în plus faţă de alte dispozitive de pe piaţă, însă utilitatea acestuia pentru utilizatorii de rând este limitată la accesarea asistentului virtual Bixby. În ciuda faptului că smartphone-ul nu este încă oficial disponibil pe piaţă, dezvoltatorii de aplicaţii au reuşit deja să lanseze un software care să asigure reprogramarea butonului. Samsung pare însă să nu fie de acord cu aceast tip de aplicaţie şi deja a oprit această capabilitate.

Aplicaţia capabilă să modifice comportamentul butonului pentru Bixby folosea anumite legături din sofware-ul dezvoltat de Samsung pentru a funcţiona. Se pare că Samsung a lansat deja un update în format OTA (over-the-air), care descarcă doar câţiva MB de date şi poate fi aplicat foarte rapid. Odată instalat, noul software împiedică aplicaţiile terţe să acceseze butonul Bixby şi să îl poată reconfigura.

Strategia Samsung referitoare la Galaxy S8 este să aducă funcţionalitatea Bixby în faţa cât mai multor utilizatori, acesta fiind încă un pas în încercarea de a câştiga independenţă de serviciile şi software-ul dezvoltat de Google. Desigur, această schimbare nu poate fi realizată peste noapte, iar sistemul său proprietar de operare, Tizen, nu pare a fi într-o stare prea bună, având în vedere că tocmai au fost descoperite câteva zeci de portiţe pentru hackeri.

Important pentru companie este să obişnuiască utilizatorii cu utilizarea Bixby în defavoarea Google Now, care oferă funcţionalitate similară şi chiar mai complexă. Dezavantajul Samsung este că Bixby se lansează într-un stadiu încă nefinalizat, fără suport pentru comenzi vocale şi fără integrare cu alte servicii.

(…)

Cuvinte cheie: samsung, bixby, galaxy s8, smartphone, android

Subiecte asemănătoare:
» Samsung lansează noi monitoare curbate, cu tehnologie Quantum Dot
» Samsung prezintă în România noua gamă premium de televizoare QLED
» Galaxy X ar putea fi primul smartphone Samsung cu ecran pliabil
» Galaxy S8 şi iPhone 7 au fost trecute prin câteva teste dure. Cine a câştigat?
» Un Galaxy Note7 recondiţionat apare în imagini spion [FOTO]

Articol original – Samsung împiedică reprogramarea butonului Bixby de pe Galaxy S8, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse