Samsung lansează propriul program de recompense pentru cei care descoperă vulnerabilităţi în produsele sale (Business)

14Sep - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Samsung Electronics a anunţat lansarea programului de recompensare în domeniul securităţii mobile. Prin acesta, compania invită membri ai comunităţilor de securitate să evalueze integritatea dispozitivelor mobile Samsung şi a programelor software asociate, pentru a identifica potenţialele vulnerabilităţi.

 

Programul a început în ianuarie 2016, cu un concept pilot. Mai mult, începând cu octombrie 2015, Samsung a lansat lunar actualizări de securitate pentru modelele vârf de gamă.

Programul include toate dispozitivele mobile Samsung care primesc actualizări de securitate în prezent (un total de 38 dispozitive). Mai mult, programul va recompensa potenţialele puncte vulnerabile găsite în cele mai recente servicii mobile Samsung, incluzând Bixby, Samsung Account, Samsung Pay şi Samsung Pass.

 

În funcţie de gravitatea vulnerabilităţii descoperite precum şi de abilitatea cercetătorului de a furniza dovada acesteia, Samsung va oferi recompense de până la 200.000 dolari.

 

Programul de recompensare pentru securitate intră în vigoare imediat.

 

 

(…)

Cuvinte cheie: samsung, recompense, securitate

Subiecte asemănătoare:
» BlueBorne, un nou exploit de tip zero-day permite răspândirea de malware prin conexiunea Bluetooth
» Samsung pregăteşte un telefon „Note” cu ecran flexibil
» Note 8 a obţinut cel mai mare număr de precomenzi dintre toate modelele Galaxy Note lansate până acum
» Galaxy Note 8 – cel mai bogat în funcţii smartphone din lume [REVIEW]
» Go4News 4 – 8 septembrie: Al doilea telefon Samsung cu dual-camera, Putin şi inteligenţa artificială, tricorderul din Star Trek e realitate, bateria Li-Ion care nu explodează şi Google ar putea cumpăra HTC

Articol original – Samsung lansează propriul program de recompense pentru cei care descoperă vulnerabilităţi în produsele sale, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse