Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Samsung renunţă la propria aplicaţie de muzică pe dispozitivele sale (Aplicatii)

67

Samsung nu va mai livra pe dispozitivele sale propria aplicaţie Music. Aceasta va fi înlocuită de Google Play Music. Parteneriatul a început încă de anul trecut, odată cu lansarea Galaxy S7. Compania încearcă să reducă numărul aplicaţiilor „duplicat” care fac acelaşi lucru ca cele obligatorii pentru producătorii de smartphone-uri cu Android, oferite de Google.

Totuşi, aplicaţia Play Music de pe dispozitivele Samsung va include funcţii suplimentare. De exemplu, posesorii de Galaxy S8 pot încărca gratuit până la 100.000 de melodii în cloud. Pentru ceilalţi utilizatori ai serviciului limita rămâne de 50.000. Mai mult, cei care cumpără Galaxy S8 şi S8+ primesc abonament gratuit timp de trei luni la versiunea premium a Play Music. Totodată, serviciul va primi integrare cu asistentul digital Bixby imediat ce acesta va fi capabil să primească comenzi vocale.

 

 

Google a promis şi „alte caracteristici speciale în Play Music pentru clienţii Samsung”, dar nu a oferit detalii despre acestea.

 

La un moment dat Samsung a avut propriul serviciu de streaming de muzică, Milk Music, dar l-a închis în luna august a anului trecut. 

(…)

Cuvinte cheie: samsung, aplicatie, muzica, google play music

Subiecte asemănătoare:
» Cât costă fabricarea unui telefon Galaxy S8 şi de ce este mai scump decât modelul anterior
» Samsung va încerca să rezolve problema ecranelor de pe Galaxy S8 cu tentă roşie printr-o actualizare software
» Un site pentru adulţi a lansat o aplicaţie care transformă selfie-urile nud în imagini (aproape) SFW
» Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus, arătoase dar greu de reparat în caz de probleme
» Galaxy S8: smartphone-ul cu Android a fost reinventat [REVIEW]

Articol original – Samsung renunţă la propria aplicaţie de muzică pe dispozitivele sale, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse