Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Se surpă zidurile de protecție și pe strada Dobrogeanu Gherea

244

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a venit cu precizări: „Sambata seara, in jurul orei 23.00, soferul autoturismului cu numarul de inmatriculare BV-44-ASA, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile meteo, a pierdut controlul masinii si a lovit un zid de sprijin, care, pe o portiune de aproximativ 2 metri s-a prabusit. Administratorul public Miklos Gantz, aflat la fata locului, a dispus luarea masurile necesare pentru dirijarea traficului si pentru delimitarea si semnalizarea zonei. O parte dintre pietrele cazute pe carosabil au fost indepartate, iar o alta parte vor fi utilizate pentru realizarea unor lucrari de sprijiniri provizorii”.

Toarcea mai precizeaza ca proprietarul imobilului, si implicit al zidului, s-a angajat ca in cel mai scurt timp sa execute toate lucrarile necesare de consolidare a acestui zid, urmand ca, ulterior, impreuna cu asiguratorul masinii si soferul, sa stabileasca cine va suporta contravaluarea acestor lucrari.
In acest moment, administratorul public, impreuna cu reprezentantii politiei rutiere, cei ai politiei locale si ai Primariei Brasov, discuta pentru a gasi solutiile optime de circulatie pentru luni dimineata, avand in vedere ca aceasta strada are o incarcare foarte mare.

„Sper să nu se surpe orașul. În ultima perioadă cam multe astfel de cazuri în oraș”, ne scrie un cititor. Şi nu vorbim doar despre străzi, cum este cazul din Şchei, sau despre blocul din cartierul Valea Cetăţii, care riscă să facă implozie.

De data aceasta, s-a surpat o bucată din zid de pe strada Dobrogeanu Gherea. Sunt grămezi de pietre în mijlocul drumului.  Surparea poate sa puna in pericol atat circulatia, cat mai ales locuintele din zona.

Probabil, ca să nu spunem sigur, vom primi asigurări din partea conducerii Primăriei Braşov că deja sunt în plan lucrări care să rezolve problema, aşa cum s-a întâmplat în cazul din Şchei.

Un alt cititor ne scrie că în Schei, nu numai pe Mosoiu s-a surpat zidul, ci şi pe Podul lui Grid, in iulie, cand au reabilitat. „Era sa cada compactorul in rapa.  S-a surpat exact cand nivela. Au reparat cam intr-o luna…”.

Important este să se facă ceva…

Foto: Radu Coltea

The post Se surpă zidurile de protecție și pe strada Dobrogeanu Gherea appeared first on .


Get real time updates directly on you device, subscribe now.