Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Șeful Poliției Municipale, rănit într-un accident rutier

115

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Nicolae Negrea, șeful Poliției Municipale Târgu Jiu, a fost rănit, sâmbătă, 16 septembrie, într-un accident de circulație, care s-a petrecut în localitatea Rasovița. Trei mașini au fost implicate în evenimentul rutier. Nicolae Negrea se afla în autoturismul condus de către o agentă din cadrul Secției de Poliție Rurală.

Accidentul a avut loc din cauza unei manevre greșite a șoferului unei dube de transport marfă. O autoutilitară condusă de un bărbat de 44 ani, pe DN 67, Rasoviţa, a efectuat manevra de viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, iar un autovehicul care venea pe sens opus a evitat coliziunea, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 28 de ani. În urma impactului au rezultat două victime din al treilea autoturism, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 28 de ani şi un pasager în vârstă de 45 de ani, precum şi o victimă în al doilea autovehicul, un bărbat de 40 de ani, rănit uşor”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Post-ul Șeful Poliției Municipale, rănit într-un accident rutier apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.