Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Sharp dezvăluie Aquos R, un smartphone high-end echipat cu o cameră foto de 22,6 MP (Telefoane mobile)

61

Urmând unei pauze destul de lungi, Sharp extinde oferta smartphone cu un nou produs high-end. Lansat sub brandul Aquos, dispozitivul este motorizat de chipsetul Snapdragon 835 şi vine echipat cu o cameră foto performantă.

Cu un design relativ compact, Aquos R vine echipat cu un ecran de 5.3” oferind rezoluţie QHD şi capabilităţi HDR 10 pentru culori mai bogate. În plus, ecranul cu tehnologie IGZO foloseşte o rată crescută de actualizare a imaginii pentru o experienţă în utilizare mai fluidă.

Chiar dacă nu include sistem dual-camera, Aquos R este pus în valoare de o cameră foto principală dotată cu senzor de 22.6MP, stabilizare optică şi lentile wide cu deschidere f/1.9. O cameră frontală de 16MP ar trebui să ofere poze la o calitate suficient de bună chiar şi pentru cei mai exigenţi utilizatori.

Aquos R vine echipat cu un acumulator de 3160 mAh, modest după standardele actuale, dar ajutat cu tehnologie Quick Charge 3.0 şi conector USB-C pentru încărcare rapidă.

În pas cu tendinţele momentului, Sony oferă noul Aquos R împreună cu propriul serviciu de asistenţă prin comandă vocală motorizat de tehnologii AI, numit EMOP.

Din păcate, Sharp nu a oferit mai multe detalii vizând preţul de achiziţie, sau disponibilitatea noului smartphone în magazine.

(…)

Cuvinte cheie: sharp

Subiecte asemănătoare:
» Cu ocazia lansării Rogue One, Japonia primeşte un Star Wars Phone produs de Sharp
» Sharp demonstrează un ecran pentru smartphone curbat inclusiv la colţuri
» Sharp demonstrează un monitor de 27” cu rezoluţie 8K HDR şi rată de refresh la 120 Hz
» Sharp a prezentat un display pentru VR cu densitate de 1.000 ppi
» Sharp lansează Aquos Mini, un nou smartphone cu ramă foarte subţire

Articol original – Sharp dezvăluie Aquos R, un smartphone high-end echipat cu o cameră foto de 22,6 MP, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse