Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Şi-a omorât vecinul cu o coadă de secure

52

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în dimineaţa zilei de 2 aprilie, inculpatul şi-a lovit în mod repetat vecinul, cu o coadă de secure, motivând că acesta l-a injuriat.

Ca urmare a loviturilor aplicate, victima a rămas, căzută, la locul incidentului circa o jumătate de oră, după care a reuşit să se deplaseze în propriul domiciliu,  unde a decedat, fiind găsită de o rudă, după două zile.

„Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt a rezultat că moartea victimei a fost cauzată de hemoragia cerebrală, urmarea unui traumatism cranio – cerebral acut, cu fractură de boltă şi baza de craniu”, spun procurorii olteni.
   
Bărbatul va fi prezentat, în cursul zilei de joi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunerea arestării preventive pentru o durată de 30 zile.

Gazeta Nouă